FN: Du er ikke alene

En ny video fra FN’s menneskerettighedsråd med titlen “The Riddle” (gåden) lægger pres på de 76 lande i verden som fortsat kriminaliserer LGBT’er.

FN

FN’s menneskerettighedsråd stiller nu helt skarpt på de steder i verden, hvor LGBT-rettigheder er en alvorlig mangelvare. I en ny video bliver seeren bedt om at løse en gåde:

“Hvad er det som findes i hver eneste afkrog i verden og som i nogle lande omfavnes og hyldes, mens det er forbudt i 76 lande?”, spørger personerne i videoen og fortsætter med ledetråde som “hvad får børn smidt ud hjemmefra, skoleelever til at blive mobbet og bortvist fra skolen og voksne til at blive fyret fra deres job uden varsel”?

Svaret er ikke svært at gætte, og i slutningen af videoen træder FN’s generalsekretær Ban Ki-moon selv frem og siger: “Du er ikke alene. LGBT-rettigheder er menneskerettigheder. Sammen vil vi bygge en verden som er fri og lige”.

Du kan se videoen herunder.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.