Eurovision-fest for alle på Rådhuspladsen

Nu får københavnerne og byens gæster mulighed for at heppe på danske Emmelie de Forest til finalen i årets Eurovision Song Contest, når showet sendes direkte på storskærm på Københavns Rådhusplads lørdag aften kl. 21.

eurovision

Hvor var du, da Brødrene Olsen vandt i 2000? Hvor vil du være, hvis Emmelie de Forest vinder lørdag aften?

Selvom Eurovision Song Contest bliver afholdt i Malmø, bliver København ikke snydt for at opleve festen. Når det store show går i luften lørdag aften, bliver det samtidig vist direkte på storskærm på Københavns Rådhusplads, og alle er inviteret, og festen starter kl. 21.

I stedet for at sidde hjemme og se showet på en lille tv-skærm, er alle festglade Grand Prix-entusiaster nu inviteret til fælles Eurovision-aften, hvor de – sammen med op til 8.000 andre – kan følge showet live på en 56 m2 storskærm.

Her kan publikum bl.a. heppe på danske Emmelie de Forest, der har været international favorit i lang tid og stadig er top-seeded til finalen.

Det er Oresund Event Center, der sammen med Wonderful Copenhagen og Öresundskomiteen, står bag arrangementet.

»Det er første gang, at vi folder en event ud på den måde i Øresundsregionen. Vi står stærkt, når vi står sammen. Oresund Event Center vil gerne bakke Malmö op i denne mega-event, for det styrker hele regionen. Erfaringerne udbygger vi ved kommende internationale events som f.eks. Håndbold EM og VM«, siger Ulrich Ammundsen, sekretariatschef i Oresund Event Center.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.