Mænd i bar overkrop protesterer mod homoægteskaber i Frankrig

Mandlige modstandere af Frankrigs kommende lov om ægteskabsligestilling tager tøjet af og går på gaden i protest i flere franske storbyer.

I Frankrig går mandlige modstandere af ægteskabsligestilling på gaderne i disse uger for at protestere med bare overkroppe og slogans der taler imod den kommende lov om homoægteskaber.

Gruppen af mænd, som alle har det til fælles at de er imod ægteskabsligestilling, kalder sig Les Hommen, og demonstrationer er blevet afholdt i flere franske storbyer, herunder blandt andet i Toulouse og Paris, og der skulle være endnu flere på vej.

Ifølge de franske medier er der antalsmæssigt tale om en lille gruppe af modstandere, og fra LGBT-miljøets side konstaterer flere, at man er vidner til en af de mest homoerotiske protestaktioner imod homoseksuelle nogensinde.

Frankrigs lov om ægteskabsligestilling forventes at træde i kraft til sommer.

Du kan se de franske homo-modstandere i klippene herunder.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Mænd i bar overkrop protesterer mod homoægteskaber i Frankrig”

  1. Peer Aagaard says:

    Millioner af troende katolikker har været på gaden i Frankrig i protest mod ligeret til homoseksuelle. Samtidig stiger antallet af voldelige overgreb mod homoseksuelle i landet.

    Det er åbenbart en sag som ligger de såkaldt kristne betydeligt mere på sinde end at protestere mod den pædofili-kultur som gennemsyrer deres eget trossamfund.

    Ingen har ret til at opkaste sig som dommere over andres kærlighed og da slet ikke personer som er del af et dybt perverteret samfund af religiøse fanatikere med en adfærd som kaster en sort skygge over tusinder af små børns liv.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.