Kan du synge eller har du et band – og drømmer du om at blive set og hørt?

Homotropolis har en klar fornemmelse af, at der går rigtig mange musikalske talenter rundt i LGBT-miljøet med en lille stjerne i maven som kun venter på at få lov at skinne. Er det dig eller nogen du kender?

For nylig efterlyste vi musikalske LGBT-talenter på vores Facebook-væg, og det fik en stribe skønne danske sangere og bands til at reagere. Det står klart for os, at det danske LGBT-miljø er fyldt med musikalsk potentiale, og det vil vi som medie gerne være med til at sætte fokus på henover sommeren og efteråret.

Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig hvis du selv – eller nogen du kender – enten synger, spiller eller har et band som godt kunne bruge lidt opmærksomhed.

Hvordan vi helt nøjagtigt vil gribe det an, det har vi ikke lagt os endeligt fast på endnu, men til en start har vi i hvert fald et meget velbesøgt site og en masse dejlige mennesker der følger os på Facebook, og det er et godt udgangspunkt.

Har du lyst til at vi retter spotlight’en mod dig eller dit band – eller kender du nogen indenfor LGBT-miljøet som fortjener at blive hørt? Så skriv til os på crew@homotropolis.com eller send os en besked på Facebook.

Lige nu vil vi meget gerne samle en hel liste af danske LGBT-musikere, og herefter forestiller vi os, at vi hver uge henover sommeren og efteråret sætter fokus på et nyt af vores mange skønne regnbuetalenter.

Kom ud af skabet og smid en besked til os. Vi venter spændt!

Kærlige klem fra

Homotropolis Crew

 

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.