Video: Tænder ikke på asiatere

Foreningen Sabaah inviterede den 19. februar til debat om seksuel racisme, med udgangspunkt i en lounge på datingsitet Boyfriend.dk der bærer navnet “tænder ikke på asiatere”. Det kom der en film ud af.

Der er i den grad delte meninger om hvorvidt det er racistisk eller ej at sige, at “man ikke tænder på asiatere”. Derfor inviterede Sabaah alle interesserede indenfor til debat den 19. februar, for at sætte fokus på spørgsmålet.

Baggrunden for debatten er en ‘lounge’ på datingsitet Boyfriend.dk med titlen “tænder ikke på asiatere”, og bølgerne er gået højt i LGBT-miljøet om hvorvidt der er tale om racisme eller ‘bare’ seksuelle præferencer.

Efter debatten har Sabaah fået produceret en kort video der opsummerer diskussionen, og den kan du se herunder.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

2 Responses to “Video: Tænder ikke på asiatere”

 1. Torben says:

  At man ikke er til asiater er vel ikke anderledes end ikke at være til høje, lave, buttede, tynde, tyskere, sjællændere, svenskere, mørkhårede, fregnede, hvide osv.

  Synes det er snævertsynet altid at trække racismekortet.

  En lounge som den, gør det nemmere at undgå spildtid på ligegyldige dates.

  Folk skal have lov til at fravælge dates pga. udseendet, hvor overfladisk det end måtte virke.

 2. Sopitus says:

  Syns det super fedt at der har været/er en debat om lounger på Boyfriend som er diskriminerede med udgangspunkt i en der er svær at komme uden om. Selvom jeg også syns den er langt fra Racistisk.
  Selvom den godt kan defineres sådan.
  Har selv brugt loungen til at vælge fyre på boyfriend fra, selvom jeg som udgangspunkt selv heller ikke søger en asiater.
  Da jeg syns den er diskriminerede og derfor har haft langt mindre lyst til at mødes med personen. Fordi jeg syns det siger meget om personen.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.