En brasiliansk LGBT’er myrdes hver 26. time

Nye skræmmende tal fra den brasilianske LGBT-gruppe ‘Grupo Gay da Bahia’ viser, at 338 LGBT’er blev myrdet i 2012. Det er en stigning på 27 % i forhold til 2011.

Den brasilianske LGBT-gruppe ‘Grupo Gay da Bahia’ har netop offentliggjort deres opgørelse over antallet af myrdede LGBT’er i landet i 2012 – og holder tallene stik, så er der al mulig grund til bekymring.

Gruppen dokumenterer, at 338 brasilianske LGBT-personer er blevet myrdet i 2012 hvilket gør Brasilien til det land i verden med den højeste mordrate for LGBT’er.

‘Grupo Gay da Bahia’ kan også konstatere, at ofrene primært er bøsser og transpersoner. 188 af de myrdede var bøsser, mens 128 var enten transpersoner eller transvestitter.

Tallene viser en markant stigning på 27% siden 2011, hvor gruppen kunne dokumentere 266 mord med baggrund i personernes seksualitet eller kønsidentitet.

‘Grupo Gay da Bahia’ understreger, at tallene aldrig kan blive helt korrekte, fordi hadforbrydelser overfor LGBT’erne ofte ikke bliver registreret og derfor er tallene primært baseret på nyhedsrapporter og interviews med ofrenes bekendte.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.