Kendte bløder for AIDS-sagen

Adskillige kendte personer fra det meste af kloden er gået sammen med Elton John AIDS Foundation i en noget usædvanlig kampagne, hvor de skal vise deres eget blod på Twitter sammen med ordene “Love Is In My Blood”.

I dag, på Valentine’s Day, er Sir Elton John gået sammen med navne som blandt andet Jessie J, Stephen Fry, Kelly Osborne, Elizabeth Hurley, Jamie Oliver og Ai Weiwei for at sætte fokus på aids under overskriften “Love Is In My Blood”.

Målet med kampagnen er at skabe opmærksomhed omkring sygdommen og de mere end 30 millioner mennesker verden over der lever med hiv og aids. Til dette formål har man især taget det sociale medie Twitter i brug, hvor kampagnens frontfigurer uploader billeder af deres eget blod fra et nålestik i fingeren.

Billedet ledsages af hashtagget #LoveIsInMyBlood sammen med en opfordring til at re-tweete billedet videre ud på ens egen Twitter.

Kampagnen udspringer fra Elton John AIDS Foundation, og det er håbet, at man kan komme rundt med budskabet at kampen mod aids kan vindes gennem kærlighed og medfølelse, så ingen holdes udenfor, ingen glemmes og ingen behøver skamme sig over at være smittet.

En reklamefilm for “Love Is In My Blood”-kampagnen er blevet lavet af kunstneren Ai Weiwei, og den kan ses herunder.

Filmen bliver samtidig vist på storskærme på både Times Square i New York, Piccadilly Circus i London og på Uafhængighedspladsen i den ukrainske hovedstad Kiev hele dagen og frem til midnat den 14. februar.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.