Axel Axgils Plads indvies 23. februar

På lørdag den 23. februar indvies pladsen ved Vartov i Københavns centrum – den der kommer til at blive Axel Axgils Plads. Indvielsen sker ved et arrangement der også sætter fokus på hadforbrydelser.

Lørdag den 23. februar indvies Ny Vester Voldgade  lige ved siden af Københavns Rådhusplads, og indvielsen af den nye plads sker ved blandt andet et film- og debatarrangement i Gloria biograf, hvor filmen “i modgang og medgang” vises, efterfulgt af en paneldebat med blandt andet Tommy Petersen, LGBT Danmark og Københavns teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal hvor emnet er et mere sikkert natteliv fri for hadforbrydelser. Paneldebatten og det politiske fokus lige nu skyldes blandt andet Tommy Petersens indlæg her på Homotropolis.

Programmet byder også på byvandringer og åbent hus på Palace Hotel og Vartov, hvor interesserede kan få lov at kigge indenfor og få fortalt en masse historier fra fortiden.

Den officielle indvielse af den nyrenoverede plads sker kl. 14 på Vartov, og i timen op til snoren klippes er der solskinsmusik leveret af Bronx og Ashibah.

Der er endnu ikke sat en konkret dato for hvornår pladsen officielt navngives “Axel Axgils Plads”, men det forventes at ske i forsommeren.

Se hele programmet i vores eventkalender.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.