French kiss for ægteskabsligestilling

To heteroseksuelle franske politikere viste søndag deres sympati med LGBT-sagen i Frankrig ved at kysse hinanden inderligt – og fotoet af det franske kys er gået viralt.

 

De to franske politikere Yann Galut og Nicolas Bays besluttede søndag at skabe ekstra opmærksomhed omkring Frankrigs manglende ægteskabsligestilling ved at kysse hinanden under en demonstration i den franske hovedstad Paris.

De to herrers “solidaritetskys” er på bare et døgn nået verden rundt via nettet, og har høstet rosende ord og masser af respekt på de sociale medier.

Omkring en kvart million franskmænd gik på gaderne over hele landet søndag for at vise deres opbakning til ægteskabsligestilling, og i dag, mandag, blev en meningsmåling offentliggjort i Frankrig der viser, at 2 ud af 3 franskmænd bakker op om ægteskabsligestilling.

Nationalforsamlingen begynder allerede i denne uge at diskutere det lovforslag om ægteskabsligestilling og homoseksuelles ret til at adoptere, som præsident Francois Hollande fremsatte i november sidste år.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.