Transportfirma dropper støtten til homofobisk spejderbevægelse

Transportvirksomheden UPS har besluttet at bortskære sin økonomiske støtte til den amerikanske spejderbevægelse ‘Boy Scouts of America’, fordi foreningen fastholder et forbud mod homoseksuelle spejderledere.

De amerikanske drengespejdere kommer nu til at undvære et betragteligt økonomisk tilskud fra den globale transportvirksomhed UPS, efter det står klart, at ‘Boy Scouts of America’ ikke ønsker at revidere deres holdning til homoseksuelle spejderledere. Det skriver organisationen GLAAD på deres hjemmeside.

Zach Wahls, hvis tale fra Repræsentanternes Hus i Iowa om sine to mødre gik viralt i 2011, siger i en fælles udtalelse med ‘Scouts for Equality’:

»UPS har i dag udvist stort mod, ved at stå sammen med de 80.000 amerikanere, herunder også tusindvis af spejdere og spejderledere, der er imod ‘Boy Scouts of America’s skadelige antihomopolitik. Et sådant mod er præcis det, som spejdergerningen handler om. Det amerikanske erhvervsliv har forlængst forstået, at diskriminerende regler ikke kun er forkerte, de er også dårlige for forretningen og for spejderne«, siger Zach Wahls.

Tidligere på året var Barack Obama ude og officielt kritisere ‘Boy Scouts of America’ for deres antihomopolitik.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Transportfirma dropper støtten til homofobisk spejderbevægelse”

  1. aeronasut says:

    var sgu da dejligt at nogen tør tage action og ha en holdning og stå ved den- gid DKs politikere gad have samme holdning til de afrikanske hadestater der får del i vores skattepenge.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.