Google-medarbejdere bakker op om ægteskabsligestilling

Google har i denne uge offentliggjort en video til støtte for ægteskabsligestilling, hvor søgegigantens medarbejdere taler ud.

Google-medarbejdere bakker op om ægteskabsligestilling

Google har lagt en ny video på Youtube, hvor virksomhedens medarbejdere taler ud til fordel for et kønsneutralt ægteskab.

Videoen har fået titlen “Googlers Supporting Marriage Equality”, og er en del af et nyt samarbejde mellem Google og The Four, som er en kampagne, der sætter fokus på ægteskabsligestilling i de 4 stater, hvor det veldebaterede emne vil blive sat til folkeafstemning i  starten af november; Washington, Maryland, Minnesota og Maine.

Videoen viser flere Google-medarbejdere, der understreger at de bakker op om et kønsneutralt ægteskab og hvorfor de gør det.

»Borgerrettigheder bør aldrig sættes til afstemning. Men det faktum at de gør, betyder at vi er nødt til at få folk til at bakke op om det så meget som muligt«, fortæller en af medarbejderne i videoen.

Se videoen her:

Billede via Youtube

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.