Pride for biseksuelle i Californien

Byrådet i den californiske by, Berkeley, vedtog i denne uge, som den første by i USA, at indføre en officiel pride for biseksuelle.

Biseksuelle har flest psykiske problemer

Berkeley i Californien skrev historie i indeværende uge, da byrådet besluttede at indføre “Bisexual Pride Day”, en event der skal sætte fokus på biseksuelle og skabe mere synlighed omkring B’et i LGBT.

Det er, så vidt vides, første gang nogensinde at en amerikansk by fra officiel side har indført en særlig markering kun for biseksuelle.

»Idéen kom til verden på grund af den marginalisering og de fordomme som biseksuelle personer møder, både fra en del heteroseksuelle men også internt indenfor LGBT-miljøet«, siger byrådsmedlem Kriss Worthington ifølge Gay Star News.

»Ved at gøre de biseksuelle mere synlige, siger vi – ja, de findes, og de fortjener vores opbakning og accept«, fortsætter Worthington.

Bisexual Pride Day løber af stablen i Berkeley den 27. september.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Pride for biseksuelle i Californien”

  1. Vivi Jelstrup says:

    Også i København fejres bier – nu på søndag, 23. august kl. 17.30 i Nygade 7, 4. sal, København K. Mad medtages til fællesbord.

    Se opslag på fb-sider for LGBT Danmark og for Bigruppen.

    Velkommen til bier og bivenlige!

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.