Mitt Romney møder homoseksuel krigsveteran

Et videoklip fra 2011, hvor den republikanske guvernør Mitt Romney møder Bob Haron, en 63-årig homoseksuel krigsveteran, er gået viralt op til det kommende præsidentvalg i USA.

Selvom klippet nedenfor stammer helt tilbage fra december 2011, hvor Mitt Romney besøgte New Hampshire i forbindelse med sin valgkampagne, så er det først i disse uger at det for alvor er gået viralt på nettet.

Mitt Romney bliver spurgt af krigsveteranen Bob Haron om han er for eller imod homovielser, og ikke overraskende understreger den republikanske Romney, at han mener et ægteskab er mellem en mand og en kvinde.

Bob Harons efterfølgende kommentarer, både til Romney selv og til de tilstedeværende journalister, er årsagen til at klippet alene på YouTube er set af næsten 2 millioner allerede.

»Jeg tog afsted og kæmpede for mit land, og jeg synes at min mand er berettiget til det samme som hvis jeg havde været gift med en kvinde. Hvad fanden er forskellen?«, spørger den tidligere soldat blandt andet i klippet der kan ses herunder.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

2 Responses to “Mitt Romney møder homoseksuel krigsveteran”

  1. allan says:

    what is the difference,this Man has fight for America.He is my Hero

  2. Nuggi B says:

    That man is a bigger man than Romney.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.