Man kan godt være kristen og homo

Den amerikanske Harvard-studerende, Matthew Vines, turnerer i år rundt i USA med budskabet om at homoseksualitet sagtens kan forliges med kristendommen.

Matthew Vines, en ung, 22-årig homoseksuel kristen, turnerer i år rundt i USA med et foredrag omkring kristendommen og det at være homoseksuel. Efter at have studeret Bibelen i to år og gennemgået en masse tekster af andre forskere, er den unge Harvard-studerende kommet til den konklusion, at Bibelen ikke siger nej til homoseksualitet – eller rettere, at kristendommen og det at være homoseksuel godt kan høre sammen.

Matthew Vines tager – blandt meget andet – fat i den ofte citerede 3. mosebog, 18:22, hvor der står “du må ikke have samleje med en mand, som man har samleje med en kvinde. Det er en vederstyggelighed”. Og efter mere end en time i selskab med den unge studerende, bliver argumenterne for at afholde homoseksuelle fra blandt andet ægteskab skudt ned, et efter et, på særdeles konstruktiv vis.

Hele indlægget fra Matthew Vines, der nærmer sig 400.000 seere på YouTube, kan ses herunder.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Man kan godt være kristen og homo”

  1. Kig ind på kristenoghomo.dk 🙂

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.