Homositcom hitter stort i Vietnam

My Best Gay Friends er titlen på en ny serie der følger 3 bøsser som deler lejlighed i den vietnamesiske storby Ho Chi Minh – og den er kommet helt forrygende fra start.

At en vietnamesisk sitcom der følger 3 unge bøsser er gået hen og blevet en kæmpe internet-succes er i sig selv fantastisk, og endnu mere imponerende er det, at My Best Gay Friends er instrueret af den kun 20-årige Huynh Nguyen Dang Khoa, der også selv har hovedrollen.

De 3 unge hovedrolleindehavere er alle homoseksuelle i virkeligheden også, og serien har derfor også fungeret som et udspring med fuld skrue for dem – og hele projektet har også fået mange roser med på vejen fra de vietnamesiske LGBT-organisationer.

Serien, der nu kører på sit 5. afsnit, har fået imponerende mange views på YouTube. Første episode er set af mere end 165.000 på nuværende tidspunkt, og det er heldigvis muligt at slå engelske undertekster til på samtlige episoder.

Første episode er indsat herunder.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.