Hiphopper hopper ud af skabet

Den 24-årige Frank Ocean fra hiphop-gruppen Odd Future fortæller åbent i et blogindlæg om sin tiltrækning til fyre.

I går, den 4. juli, valgte Frank Ocean fra Odd Future at stå åbent frem om sin seksualitet i et indlæg på sin blog, og den amerikanske hiphopper får både opbakning og roser med på vejen fra venner og kolleger i branchen.

»Jeg var 19 år gammel. Det var han også. Vi tilbragte hver dag sammen den sommer, og den efterfølgende sommer med. De dage hvor vi var sammen fløj tiden afsted. Det meste af dagen så jeg kun ham og hans smil. Jeg hørte hans tale og hans stilhed indtil det var tid til at sove. Vi sov også ofte sammen. Da det gik op for mig at jeg var forelsket var det ikke af den gode slags. Det var håbløst. Der var ingen vej væk og ingen mulighed for forhandling med den følelse. Intet valg. Det var min første kærlighed, og den ændrede mit liv«, skriver Frank Ocean og konstaterer samtidig at det har været en lettelse at stå frem.

»Jeg ved ikke hvad der kommer til at ske nu, og det har jeg det fint nok med. Jeg har ikke nogle hemmeligheder der behøver at holdes skjulte længere. Jeg føler mig som en fri mand«.

Lykønskninger og respektfulde, rosende ord er blevet kastet efter Frank Ocean fra flere sider i forbindelse med hans udspring, og især indenfor hiphop-genren har der længe været brug for personer som Ocean der tør at gå forrest.

Teksten i blogindlægget skulle egentlig først have været offentliggjort som en liner note på Frank Oceans kommende soloalbum “Channel Orange”, men på grund af tiltagende rygter valgte Frank Ocean at gøre rent bord en gang for alle nu.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.