Bøsseangsten kommer!

Politiken bringer i dag et interessant debatindlæg fra Ditte Giese der handler om bøsseangst i børnehaven og de forskruede macho-idealer.

I et debatindlæg på Politiken i dag med overskriften “Bøsseangst i børnehaven” udtrykker Ditte Giese sin bekymring over den vej samfundet og danskernes holdninger udvikler sig når det kommer til kønsidentiteter og seksualitet.

»Det er ærgerligt, at vi i disse moderne tider stadig skal ligge under for så traditionelle forestillinger om voksne og børns kønroller og seksualitet, at to drenge der krammer og kysser bliver gjort til noget forkert«, skriver Ditte Giese på politiken.dk og påpeger samtidig at især drengene oplever problemerne:

»For der er nemlig ikke nogen, der bliver bange, hvis små piger gerne vil lege med biler eller klæde sig ud som skraldemand eller Spiderman til fastelavn. Så er de bare nogle seje drengepiger. Mors lille Pipi. Derimod må små drenge ikke lege med dukker eller gå i Hello Kitty-solbriller. Så er de nemlig nogle små bøsser. Eller på vej til at blive det«.

Læs hele det interessante debatindlæg hos Politiken lige her.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.