Will & Grace-stjerner håber deres børn bliver homoer

Eric McCormack og Debra Messing, bedre kendt som Will & Grace i den uhyre populære komedieserie af samme navn, håber begge at få homoseksuelle børn.

Skuespillerne Eric McCormack og Debra Messing talte i mandags om hvilke forhåbninger de har på deres børns vegne i forbindelse med LGBT-arrangementet Trevor Live.

»Jeg beder til Gud om at min søn vokser op og bliver bøsse«, sagde Eric McCormack foran et jublende publikum på Chelsea Piers i New York.

Debra Messing, der spillede Grace Adler i den populære sitcom og netop nu er aktuel i tv-serien “Smash”, fulgte øjeblikkeligt op på sin mandlige kollegas udtalelse:

»Jeg er helt enig. Jeg vil blive sønderknust hvis min søn viser sig at være heteroseksuel…altså, jeg vil selvfølgelig stadig elske ham…men som forælder har man bare disse særlige forestillinger om ens barns liv. Jeg mener, hvis han nu bliver hetero, så tænk på alle de skønne ting han vil gå glip af«, lød det fra Debra Messing.

Trevor Live har til formål at samle penge ind til The Trevor Project – USAs største organisation for unge LGBT’er i livskriser.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.