Google sætter regnbuefarver på søgninger

Denne sommer har søgegiganten Google igen valgte at markere og hylde mangfoldigheden med regnbuefarver på LGBT-relaterede søgninger.

Google har i år valgt at gøre regnbuefarverne endnu mere fremtrædende, når man foretager søgninger på ord som “LGBT”, “gay”, “bisexual”, “lesbian” eller “transgender”.

Det er efterhånden blevet en årligt tilbagevendende ting, at den LGBT-venlige søgemaskine under sommeren vælger at markere opbakningen til ligestilling og mangfoldighed i søgeresultaterne, og i år har regnbuefarverne fået endnu mere synlighed end sidste år.

Google er, som virksomhed, blandt et af de allermest LGBT-venlige i verden, og har interne personalepolitikker der sikrer ligestillingen for deres LGBT-ansatte. Søgegiganten har også aktivt kæmpet imod Proposition 8, forbuddet mod homoægteskaber i Californien, og har bidraget med flere videoer til “It Gets Better”-projektet, der skal give håb og inspiration til unge LGBT’er.

Og ja, Google har også helt ret i at Homotropolis har besøgt Copenhagen Prides hjemmeside mange gange 🙂

 

 

 

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.