Cyndi Lauper vil have hjemløse LGBT-unge væk fra gaden

Den nu 59-årige sangerinde og LGBT-forkæmper Cyndi Lauper går i spidsen for et nyt projekt der under titlen “Forty to None” vil hjælpe unge LGBT’er væk fra gaden.

Cyndi Lauper sætter nu fokus på det faktum at 40% af de omkring 1.6 millioner unge hjemløse i USA er homoseksuelle, biseksuelle eller transkønnede der ikke kan se anden udvej end livet på gaden på grund af deres seksualitet eller kønsidentitet.

Sangerindens mål er at få reduceret den nedslående procentdel fra 40 til 0, og det skal blandt andet ske gennem projektet “Forty to None”, der vil ind og hjælpe de unge hjemløse og bringe deres svære situation frem i lyset.

»Enhver kan ende på gaden. Hjemløshed kender ingen alder, race eller køn. Det kan ramme alle. Men når statistikkerne viser at op til 40% af landets hjemløse unge er homoseksuelle eller transkønnede, så er vi nødt til at indse at vi har en kritisk situation«, siger Cyndi Lauper i en pressemeddelelse.

“Forty to None” har netop offentliggjort organisationens første video der kan ses herunder.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.