True Blood-stjerne taler om sin biseksualitet

Anna Paquin, der for tiden er aktuel i tv-serien “True Blood”, definerer sin biseksualitet i den nye udgave af Zooey Magazine.

Den både Oscar- og Golden Globe-vindende skuespiller, Anna Paquin, som enhver fan af HBO-serien “True Blood”  med sikkerhed kender, taler blandt andet om sin biseksualitet i den nye udgave af Zooey Magazine.

Anna Paquin sprang ud som biseksuel i 2010, i forbindelse med “Give a damn”-kampagnen hvor kendte personer stillede op for ligestilling og antidiskrimination, og den 29-årige skuespiller fortryder på ingen måde at hun valgte at stå åbent frem:

»Jeg synes, det er en mindre vigtig biografisk detalje. Hvis du skal tale for en sag på en måde der giver mening, så er du nødt til samtidig at understrege hvorfor det betyder noget for dig«, siger Anna Paquin.

Selvom den vampyrelskende skuespiller giftede sig med Stephen Moyer, en af hendes “True Blood”-kolleger som hun nu venter barn med, så betyder det ikke at hun betragter sig selv som heteroseksuel i sin nuværende situation, og hun bliver stadig tiltrukket af kvinder.

»Det er helt sikkert mindre skræmmende for nogle mennesker at sige de er biseksuelle end at komme ud som homoseksuelle. Men for mig er det sagen uvedkommende, for jeg er en af dem der rent faktisk er overbevist om at biseksualitet findes. Det er ikke noget opdigtet, det handler ikke om manglende evne til at beslutte sig, om grådighed eller nogle af de talrige andre uvidende forklaringer som jeg har hørt indtil nu. For en biseksuel handler det ikke om køn. Køn er ikke en bestemmende faktor for hvem vi tiltrækkes af«, lyder det fra Anna Paquin.

Hele interviewet kan læses i Zooey Magazine her.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.