Spær homoerne inde bag elektrisk hegn og lad dem dø

En præst i staten North Carolina foreslår, at bøsser og lesbiske spærres inde bag elektrisk hegn og derefter overlades til sig selv og deres egen undergang.

En bølge af homofobi og hadsk tale skyller gennem USAs konservative, religiøse menigheder i kølvandet på præsident Obamas entydige opbakning til homoægteskaber.

Forleden prædikede præsten Charles Worley i en baptistkirke i staten North Carolina, at bøsser og lesbiske burde indfanges og spærres inde bag et stødhegn, hvor de så kunne vente på at uddø totalt på grund af deres manglende evne til at reproducere.

Den homofobiske præst, der i øvrigt står fuldt og fast ved sine udtalelser, blev filmet under sin prædiken, og klippet kan ses  herunder.

En protestdemonstration mod Charles Worley og kirken, Providence Road Baptist Church, er planlagt den 27. maj.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

6 Responses to “Spær homoerne inde bag elektrisk hegn og lad dem dø”

 1. Henrik says:

  Skift homoer ud med jøder, neger, araber, handicappede, overvægtige og stil dig så op offentligt og hold den tale, og pludseligt er det ulovligt, men når det bare er homoer du sviner til på den måde er det okay? er sgu en mærkelig og yderst dobbeltmoralsk verden vi lever i…

 2. Simon says:

  Henrik, den verden du omtaler kaldes USA.
  De konservative i USA er hjernedøde religiøse fanatikere.

  Jeg håber inderlidt præstens datter bliver voldtaget, så kan vi se hvor meget han elsker den “gave” som hans elskede gud har sendt ham.

  • Malene says:

   Fordi præsten er en ignorant spade, og opdrager højst sandsynligt sin datter til at have samme meninger og holdninger, så vil selv ikke jeg ønske nogen krænket på den måde(som en voldtægt krænker en).
   Og du bør skamme dig, for at skrive sådan!

 3. lars says:

  han er da et imbicilt røvhul han burde selv være lukket inde bag hans elektriske hegn og se hvad han selv kan udrette bag sådan et, jeg er enig med malene men man må håbe datteren har sin egen positive mening om homoseksuelle mennesker… en voldtægt er lige grov nok…..! altså jeg er dybt foraget over den tale præsten der holdte men man skal ikke lade sig slå ud grundet en klam fed præst som garanteret selv har syndet voldsomt på en eller anden måde……!!

 4. Martin says:

  Hvor jeg dog hader disse kristusfacister.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.