Queen Latifah på vej ud af skabet?

Rygterne om Queen Latifah og et meget snarligt udspring tager nu til i en sådan grad, at vi ikke længere kan lade være med at bringe dem videre.

Dana Elaine Owens, der er betydeligt mere kendt som rapperen og skuespilleren Queen Latifah, er ifølge adskillige mere eller mindre troværdige sladderspalter på vej ud af skabet.

At Queen Latifah muligvis er lesbisk er der ikke meget nyt i, for rygterne har svirret i årevis om et forhold og et efterfølgende brud mellem hende og fitnesstræneren Jeanette Jenkins. Selv har Queen Latifah udtalt til New York Times tilbage i 2008, at hun ønsker at beholde sit privatliv for sig selv og iøvrigt er ligeglad med om folk tror hun er lesbisk. Men i et interview sidste år med Sister 2 Sister Magazine fik den nu 42-årige skuespiller pustet godt til ilden, da hun blandt andet udtalte, at hun “kan lide kvinder med stil” og synes at “en kvinde med selvtillid er sexet”.

Helt ud af skabet er Queen Latifah dog aldrig kommet, men noget tyder på at det kan ske senere i dag. I hvert fald hvis man skal tage de tiltagende rygter for gode varer.

Queen Latifah har takket ja til at optræde under Long Beach Pride der løber af stablen lørdag 19. maj, og det i sig selv har givet grobund til spekulationer om, at hun endelig har besluttet sig for at springe officielt ud som lesbisk.

Fredag dukkede en historie op på truthquake.com, hvor det fremgår, at man fra kilder tæt på hovedpersonen selv har fået bekræftet, at Queen Latifah vil vælge at komme ud foran de mange deltagere i Long Beach Pride:

“Queen Latifah ønsker at springe ud i forbindelse med priden fordi det er et sted hvor folk vil værdsætte hendes opbakning til LGBT-miljøet”, siger den unavngivne kilde, der samtidig konstaterer at mange af hendes homo- og biseksuelle fans allerede er klar over at hun er lesbisk, men vil blive henrykte over at hun endelig vælger at komme officielt ud af skabet.

Nuvel, vi får se. Om ikke andet, så er det i hvert fald et rygte med en rimelig kort løbetid, og allerede søndag dansk tid vil det vise sig om det taler sandt eller ej.

Foto: gdcgraphics

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.