Massør sagsøger John Travolta for sexkrænkelser

John Travolta bliver nu sagsøgt for 2 millioner dollars af en mandlig massør der anklager den 58-årige skuespiller for seksuelle krænkelser.

En unavngiven mandlig massør har nu anlagt sag mod John Travolta, der anklages for at have krænket massøren seksuelt og taget på hans kønsdele imod hans vilje på Beverly Hills Hotel i Californien.

Søgsmålet lyder på 2 millioner dollars, og John Travoltas talsmand betegner anklagerne som det pure opspind og har udsendt følgende kommentar omkring sagen til E! News:

“Dette sagsanlæg er ren fiktion og opspind. Ingen af de hændelser der fremgår af anklagerne har nogensinde fundet sted. Sagsøgeren, der nægter at oplyse sit navn, ved udmærket at søgsmålet er en ubegrundet løgn. På den dato hvor sagsøgeren hævder at have mødt John, var John slet ikke i Californien. Det kan bevises, at han befandt sig på østkysten, og sagsøgers advokat har udelukkende valgt at lægge sag an for at opnå sine 15 minutters berømmelse. John har til hensigt at få denne sag droppet, ligesom han vil sagsøge både advokaten og dennes klient for falske anklager og ondsindet retsforfølgelse”.

Siden slutningen af 80’erne har rygter om John Travoltas homoseksualitet floreret. I 2010 bekræftede en af Travoltas nære bekendte, skuespillerinden Carrie Fisher, til The Advocate at den nu 58-årige skuespiller er homo. John Travolta selv har aldrig ønsket at stå frem og be- eller afkræfte rygterne.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.