I aften skal Soluna synge Danmark til finalen

Tirsdag aften løber den første semifinale ved årets Internationale Melodi Grand Prix af stablen, og Danmarks bud på en vinder, Soluna Samay, vil give alt hvad hun har.

Tirsdag aften kl. 21.00 løber den første semifinale ved Eurovision Song Contest 2012 henover skærmen, og blandt aftenens 18 konkurrerende bidrag er den 21-årige Soluna Samay, der vil fremføre det danske bud på en vindersang, “Should’ve Known Better”.

»Jeg har en god mavefornemmelse, men Eurovision er et mærkeligt show, hvor det ofte kommer helt bag på folk, hvem der vinder. Det gælder jo om at fange en bred skare af forskellige kulturer. Og det synes jeg faktisk, at vi gør. Vi har en god popsang, så håber vi bare, at både seerne og juryen kan lide den«, siger Soluna Samay til BT i dag.

Ud over  Soluna Samay vil også Jedward-tvillingerne fra Irland, 6 russiske bedstemødre og vores nordiske venner fra Island og Finland gå på scenen i Crystal Hall i Baku i Aserbajdsjan, og inden aftenen er omme, står det klart, hvilke 10 sange der går videre til finalen på lørdag.

Tirsdagens semifinale sendes på DR 1 og kommenteres (naturligvis) af Grand Prix-oraklet Ole Tøpholm.

Foto: Elke Roels (EBU)

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.