EuroGames bag verdens første homo-flyselskab

Arrangørerne bag EuroGames, der i år finder sted i den ungarske hovedstad Budapest, har netop offentliggjort en reklamefilm for verdens første homo-flyselskab.

Fresh Air er navnet på det allerførste flyselskab der tager på sin jomfrutur (!) denne sommer, når maskinerne lastes med LGBT-atleter fra hele Europa, der alle er på vej til EuroGames i den ungarske hovedstad Budapest.

Da reklamefilmen gik viralt forleden, var der mange der missede, at det rent faktisk er et reklamestunt, og EuroGames modtog forespørgsler fra nær og fjern om rejsetider, ruter, billetter og bookingoplysninger. Men bag det nytænkende flyselskab med undertitlen “European Gaylines” står EuroGames 2012, og videoreklamen har til formål at promovere den populære sportsbegivenhed, hvor LGBTer fra 32 lande mødes i idrættens navn og skal dyste i 18 forskellige discipliner.

Dertil skal også siges, at man HAR indgået et samarbejde med Lufthansa om særlige afgange fra visse europæiske storbyer til Budapest i forbindelse med EuroGames.

Tidligere på året betegnede den ungarske højrenationalist, Gabor Vona, EuroGames som “verdens undergang”, men arrangørerne bag EuroGames Budapest understreger i en pressemeddelelse, at Budapest ER en gay-friendly by. Endvidere er det håbet at EuroGames, der i år for første gang finder sted i Centraleuropa, vil få en positiv indflydelse på LGBT-rettigheder i Ungarn.

Reklamen for FreshAir European Gaylines kan ses herunder, og mere information findes på FreshAirs hjemmeside.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.