De våde lebber vandt tuktuk-ræset

Pride-ugen er i fuld gang i Cambodja, og mandag afholdtes det allerførste tuktuk-race i silende regn og regnbuefarver.

Arrangørerne bag pride-ugen i Cambodja fik ikke lov at holde en decideret parade, men valgte i stedet at lægge de kreative hoveder i blød og finde på andre måder at skabe synlighed i hovedstaden Phnom Penh.

Mandag deltog 5 hold, hvor det ene blandt andet inkluderede den britiske ambassadør, i et Tuk Tuk Race i Cambodjas hovedstad, hvor totakts-motorerne trodsede den silende monsunregn og begav sig ud på en fastlagt rute med forskellige udfordringer og opgaver der skulle løses undervejs.

»Tuktuk-ræset var virkelig herligt. Vi kæmpede mod monsunen og de oversvømmede gader for at komme rundt til de forskellige poster, frembragte masser af smil hos tilskuerne og fik masser af hilsner fra de altid søde cambodjanske børn. Det var især underholdende når vi stoppede op ved trafiklys, hvor de mere modige børn løb op til os og forsøgte at sprænge vores balloner«, fortæller Collette O’Regan, en af arrangørerne, til Gay Star News.

Årets Tuk Tuk Race blev vundet af teamet The Wet Dykes, de våde lebber, og et par tuktuk-fotos fra pridens Facebook kan ses herunder.

 Læs også artiklen: “Regnbuerne slår bro over Cambodja“.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.