Dansk DJ laver darkroom-stemning til horny homofotos

DJ’en Rasmus Behncke, der jævnligt spiller på Oscar i København, leverer mørke og sexede lydbilleder til en aktuel homo-fotoudstilling i Toronto.

I forbindelse med Torontos CONTACT Photography Festival, er danske Rasmus Behncke blevet bedt om at skabe lydbilledet til fotoudstillingen “Submission” af  den serbisk-canadiske kunstner Drasko Bogdanovic.

Udstillingen, der har fået masser af omtale i de lokale homomedier, sender beskueren ind i darkrooms med en lommelygte, hvor fotografierne bliver oplevet i deres rette element, ledsaget af Rasmus Behnckes mørke og sexede lydtæppe.

»Jeg gør mig normalt i disco med en mere opløftende og legesyg stemning, men jeg syntes ikke rigtig den slags passede til Draskos billeder og hele darkroom-stemningen. Jeg fik sendt et udpluk af udstillingen og fandt de mørke og sexede numre frem. Jeg følte der skulle noget beskidt vokal indover og synes samtidig det kunne være fedt med et dansk touch. Jeg har blandt andet brugt en tung udgave af Fagget Fairys’ “Feed The Horse”«, fortæller Rasmus Behncke, der også erkender, at det var en noget anderledes udfordring han denne gang lod sig kaste ud i.

»Det har været en smule grænseoverskridende at indspille mixet og sende det afsted. Jeg synes det er enormt vigtigt, at man som dj har en god situationsfornemmelse. Hvem er tilstede? Hvordan er rummet? Fungerer det? Alt det måtte jeg give slip på og i stedet fokusere på billedernes udtryk og håbe på det bedste. Drasko var heldigvis imponeret, og jeg er også glad for resultatet«, siger Rasmus Behncke til Homotropolis.

En teaser for udstillingen “Submission” kan ses herunder, og ja, den indeholder lidt homopornografisk materiale, men er samtidig rigtig flot.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.