Biseksuel Sex and the City-stjerne gifter sig

Cynthia Nixon, best kendt for sin rolle som Miranda i Sex and the City, har giftet sig med sin kvindelige kæreste, Christine Marinoni.

Den biseksuelle skuespillerinde, Cynthia Nixon, giftede sig søndag i New York med sin kæreste gennem 8 år, den 45-årige Christine Marinoni.

Parret blev forlovet i 2009, fik et barn sammen sidste år og har begge været aktive fortalere for indførelse af homoægteskaber i New York.

Cynthia Nixon, der bedst kendes for sin rolle som Miranda Hobbes i HBO-serien Sex and the City, kom tidligere på året med en kontroversiel udtalelse i New York Times, hvor hun erklærede, at hendes homoseksualitet var et valg. Senere uddybede hun dette i The Advocate, hvor hun i et interview forklarede, at hun selv identificerer sig som biseksuel og at dette ikke på nogen måde er noget hun selv har valgt. Hvad hun mente med sine tidligere udtalelser var, at hun som biseksuel selv havde valgt at være i et homoseksuelt forhold.

Foto: David Shankbone

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.