Smuk britisk kortfilm om homovielser

Den unge instruktør, Mike Buonaiuto, har skabt en flot og velproduceret kortfilm der skal være med til at sikre retten til homoægteskaber i England og Wales.

Med den smukke korte video “Homecoming”, der portrætterer en gruppe soldater der genforenes med deres kære, håber organisationen “Coalition for Equal Marriage” sammen med en række britiske medier nu at kunne øge presset for at få fjernet forbuddet mod samkønnede ægteskaber i England og Wales.

Den homoseksuelle instruktør, Mike Buonaiuto, der tidligere har lavet flere virale film som fokuserer på ligestilling og accept af forskelligheder, håber selv at få mulighed for at kunne gifte sig i nær fremtid:

»Jeg håber da på, at jeg en dag får mulighed for at blive viet til min partner gennem 5 år, og fejringen af vores fælles bånd skal hverken være mere eller mindre betydningsfuld end den er for et heteropar. Jeg har lavet denne film for at fremme forandring og for at inspirere andre til at anvende deres kreativitet for at bakke op om ligestilling«, siger den unge instruktør til Pink News.

Filmen, som er sat ind herunder, har også en fin pointe i at på samme måde som alle seksualiteter er velkomne i det britiske militær, så bør alle seksualiteter selvfølgelig også have mulighed for at indgå ægteskab.

Læs også artiklen: “Hot robotfyr bekæmper homofobi“, hvor vi talte med Mike Buonaiuto om en af hans andre fantastiske kortfilm.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.