Sabaah inviterer til 6-års fødselsdagsfest

Forleden var vi nede og hilse på Sabaah og den nye bestyrelse, hvor der lige nu er fuldt tryk på for at få stablet et brag af en etnisk fødselsdagsfest på benene lørdag den 28. april.

Sabaah fylder 6 år, og alt tyder på at det kommer til at give orientalsk genlyd over hele Kødbyen på lørdag, når den etniske LGBT-organisation byder indenfor til et fødselsdagsparty med 2 DJ’s, en mandlig mavedanser fra Paris og de traditionelle lave priser i baren.

De orientalske house-toner bliver serveret af DJ Aimz og Sabaahs residerende DJ Ashibah, mens aftenens særlige gæstebesøg kommer fra Paris i form af den mandlige mavedanser Sultan, der har rødder i Libanon.

Festen bliver afholdt på Kifak, Sabaahs kulturhus som ligger lige ved siden af Øksnehallen og Warehouse9 i Kødbyen, og entréen er gratis.

I forbindelse med lørdagens “Sabaah Birthday Bash” har de skønne mennesker bag arrangementet selv produceret en fantastisk teaser for festen som kan ses lige herunder.

Vi talte naturligvis med Sabaah om rigtig meget andet også, som vi nok skal dele med jer snarest, men indtil da, så book den kommende lørdag aften og nat til en af de fester der med sikkerhed kommer til at skille sig ud fra resten.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.