Populær CNN-vært får grineflip

CNN-værten Anderson Cooper, der flere gange har fundet vej op blandt de 10 mest betydningsfulde homoer i USA selvom han aldrig er sprunget ud, kunne ikke kontrollere lattermusklen under et nyhedsindslag tirsdag.

Den populære og erfarne CNN-vært, Anderson Cooper, var ude af stand til at holde latteren tilbage da han tirsdag skulle omtale den polske påsketradition, “Dyngus Day”, der er mere end almindeligt populær i Buffalo, New York.

Grineflippet er allerede gået viralt på nettet, ikke mindst på grund af Anderson Coopers ret så skønne latter, og klippet er indsat herunder.

Anderson Cooper er aldrig sprunget ud som bøsse og nægter konsekvent at diskutere sit privatliv, men på trods af dette har OUT Magazine flere gange placeret tv-værten i toppen af listen over de mest indflydelsesrige amerikanske homoer, og selv har han aldrig hverken ønsket at be- eller afkræfte sin seksuelle orientering.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.