Hongkong-stjerne springer ud

En mandlig kinesisk popsanger, Anthony Wong, sprang for nylig ud som bøsse midt under en udsolgt koncert i Hongkong.

Selvom navnet Anthony Wong måske ikke lyder synderligt bekendt på vore breddegrader, så er den 49-årige sanger en stor popstjerne i Hongkong, og spekulationer om hans mulige homoseksualitet har floreret i længere tid i de kinesiske medier.

For nylig tog sangeren så endelig tyren ved hornene under en koncert i Hong Kong Coliseum, hvor han foran tusindvis af fans valgte at springe ud af skabet.

»Folk behøver ikke længere bekymre sig om hvorvidt jeg er bøsse eller ej. Nu siger jeg det selv. Jeg er bøsse. Homoseksuel. G-A-Y«, udbrød Anthony Wong foran sine mange fans ifølge Pink News, og lagde dermed låg på de mange rygter.

»Jeg beklager samtidig overfor alle jer fra pressen. I de kommende 20 år vil jeg fortsætte med at synge, men I behøver ikke længere stille mig dette spørgsmål«, fortsatte Wong for åben mikrofon.

Anthony Wongs udspring betragtes af mange lokale LGBT-aktivister som et stort skridt for de homoseksuelle i en del af verden hvor seksuelle minoriteter fortsat er et tabubelagt emne.

Læs også artiklen: “Lesbisk kvindeliv i Kina“.

 

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.