Fotos og flashbacks fra Sabaah-festen lørdag

Homotropolis var med til et brag af en fest hos Sabaah lørdag, hvor de orientalske toner og en fantastisk stemning kombineret med mandlig mavedans skabte et helt igennem vellykket og velfortjent fødselsdagsparty.

Sabaah fyldte 6 år, og alle forventninger om skønne, feststemte mennesker og etnisk queerness i stride strømme blev indfriet til fulde, da Sabaah Birthday Bash løb af stablen lørdag i et tætpakket Kifak i den københavnske kødby.

De party-parate gæster der sikrede festen både indenfor og udenfor ville uden tvivl være nok i sig selv til at få succésen i hus, og når man så oven i købet får en virkelig imponerende og forførende opvisning i mandlig mavedans af den libanesisk-fødte Sultan fra Paris med i købet, så er det altså svært at bede om mere når man befinder sig i København på en halvkold forårsnat i april.

Tak for festen, Sabaah. Det var i den grad en fornøjelse, og en imponerende opvisning i LGBT-mangfoldighed når den er allerbedst. Her kommer et par snapshots.

 

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.