Chris Evans: om 10 år ser vi tilbage med skam

Skuespilleren Chris Evans, hvis bror er bøsse, taler blandt andet om homoægteskaber og ligebehandling i den nye udgave af Playboy Magazine.

Captain America-skuespilleren, Chris Evans, får stillet 20 spørgsmål i den nye udgave af Playboy Magazine, og et af dem handler om hvorvidt han bakker op om homoægteskaber:

»Er du seriøs? Det er vanvittigt at nogle borgere fortsat benægtes rettigheder i vore dage. Det er skamfuldt og hjerteskærende. Det er indlysende, at jeg bakker fuldt og helt op om homoægteskaber, og om 10 år vil vi kigge tilbage med skam«, svarer den 30-årige Chris Evans, hvis egen bror er homoseksuel.

I interviewet med Playboy Magazine fortæller Evans også, at Scarlett Johansson er som en søster for ham, at han tiltrækkes af kvinder med selvironi og at en god røv og en god sjæl er noget af det han finder helt igennem uimodståeligt.

Chris Evans er opvokset i Boston i staten Massachusetts, der var den første af de amerikanske stater til at indføre homovielser.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.