Anton Hysén smider tøjet i ny udgave af QX

Maj-udgaven af det svenske LGBT-magasin QX er netop blevet lagt på nettet med artikler om blandt andet Lesbian Heaven i Malmö og en billedside der domineres af den åbent homoseksuelle fodboldspiller, Anton Hysén, iført noget nær ingenting.

Den kommende udgave af QX er samtidig nummer 200 i rækken af det populære svenske LGBT-magasin, og det bliver fejret med en rigtig flot udgave som vi gerne vil ønske vore kolleger hinsidan tillykke med.

QX har blandt andet taget fat i den homoseksuelle fodboldspiller, Anton Hysén, der ser tilbage på det år der er gået siden han officielt sprang ud – og garnerer det hele med fotos hvor den veldrejede sportsmand optræder i noget nær ingenting. Allerede i aften skyder svenskerne samtidig en auktion i gang, hvor man kan vinde Anton Hyséns bagdel, signeret og indrammet, og hvor indtægterne går ubeskåret til LGBT’erne i Skt. Petersborg.

Maj-udgaven indeholder også en artikel om Lesbian Heaven, Malmös absolut bedste bud på en god kvindefest, en historie fra Aserbajdsjan hvor QX har talt med nogle af landets homoer, og lidt om den genopstandne Miss Gay Sweden.

Vi er imponerede og sender i hvert fald et ordentligt skulderklap og al respekt tværs over broen.

Du kan allerede nu læse den helt nye maj-udgave af QX online her.

 

 

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.