Rusland sender 6 bedstemødre til Eurovisionen

En flok festlige bedstemødre skal repræsentere Rusland ved Det Internationale Melodi Grand Prix med sangen “Party For Everyone”.

Når Det Internationale Melodi Grand Prix løber af stablen i Aserbajdsjan i maj måned, så bliver det blandt andet med 6 russiske bedstemødre fra Uralbjergene, hvis spektakulære musikalske bidrag lige nu går verden rundt.

Det der for en start kunne minde om en russisk folkesang går pludselig over i mere moderne pop-toner, og de aldrende damer, der går under navnet “Buranovskije Babusjki” (bedstemødrene fra Buranovo), skrev  russisk grand prix-historie ved at opnå flest point nogensinde.

De 6 skønne damer har tidligere været med i det russiske grand prix tilbage i 2010, med en sang om hatte lavet af birkebark, men måtte dengang se sig slået af Peter Nalitch og nummeret “Lost and Forgotten”.

Du kan se det specielle russiske bud på en grand prix-vinder herunder.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

3 Responses to “Rusland sender 6 bedstemødre til Eurovisionen”

  1. paul sehstedt says:

    Ny form russisk nationalisme….

  2. Sasha says:

    Ja netop Putins nye form for nationalisme i hele rusland og undertrykke alle andre minoriteter og selvfølge homoseksuellw – rusland udvilker sig mere og mere til detr udemokratiske vi i vesten og alle steder med demokrati nød til at boykotte ruslan i alle i internationale sammenhæng undskyld mig hvis jeg har fejl i min skrift .

  3. Martin says:

    hvad er det for en kattejammer – den slags musik hører selt ikke til eurovision song contest – det er jo ikke en folkemusik konkurence!!

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.