Mr. Gay World USA sætter scenen for nyt reality show

I USA er den årlige konkurrence for homoseksuelle mænd,“Mr. Gay”, gået hen og er blevet lidt mere end blot en konkurrence.

Mr. Gay USA sætter scenen for nyt reality show

“Mr Gay World USA” sætter i år for første gang scenen for et nyt reality show, der følger de mandlige deltagere gennem konkurrencen. I “Mr. Gay World USA” konkurrerer 10 homoseksuelle mænd fra forskellige amerikanske stater om at få lov til at repræsentere USA til “Mr. Gay World 2012” i Sydafrika til april.

Den islandske melodi grand prix-stjerne, Hera Björk, lægger stemme til den sang, der benyttes i reklamerne for reality showet. Sangen hedder “Feel the Love Tonight”, og er den engelske version af den officielle islandske gay pride sang fra 2011, “Finnum ástina”.

Hera Björk har optrådt ved flere LGBT-begivenheder; sidst til prisuddelingsfesten Axgil 2012, og udtaler at hun stolt støtter op om kampen for homoseksuelles rettigheder, skriver dv.is.

Humanity Pride Productions står bag projektet der har til formål at øge synligheden af homoseksuelle og mindske diskrimination.

Du kan se reklamen hvor Hera Björk lægger stemme til herunder.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.