Gustav: Jeg vidste ikke en kusse kunne ha’ balance

Reality-fænomenet Gustav, som mange elsker at hade og lige så mange hader at elske, var i studiet hos Ditte Okman sidste uge til en snak om svamp i underlivet og Sy Lee som kærestemateriale.

I sidste uge var Gustav gæst hos Ditte Okman, og snakken gik blandt andet på bitchfighten med Amalie, intime jungleproblemer, den rette betegnelse for kvinders underliv og Sy Lee’s seksuelle præferencer.

Gustav, der lige nu er reality-aktuel som diva i Costa Ricas lumre jungle, fortæller også i interviewet, at hvis ikke Sy Lee var homo før, så er han ihvertfald blevet det efter 30 dage i junglen sammen med Gustav himself.

Du kan både se og høre alle Gustavs sylespidse betragtninger på ekstrabladet.dk lige her.

Mandag aften er det iøvrigt endnu engang tid til “Divaer i Junglen”, og rygterne vil vide at Gustav kommer til at true Amalie med at slå hende ihjel med russisk roulette…

 

 

 

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

2 Responses to “Gustav: Jeg vidste ikke en kusse kunne ha’ balance”

 1. thomas says:

  Kom nu ind i kampen Gustav.Du er jo helt ude i sovsen og tror ikke med den uvidenhed og arrogance du nogensinde får dig en kæreste og med hensyn til at kritisere andres stil så få fjernet den 5 armet støbejernslysestage du har i dit hjem den er er så 90erne

  • Diana sørensen says:

   Hey gustav:) fuck andres mening et vist sted , du behøver jo heler ikke være den mest klogeste?;P Fuck Thomas han er vel nok barnlig..!!!
   Du er et vidunderligt menneske , som har det dejligste humør/humor:).
   og du ser simpelthen bare for cute ud ven:)

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.