Clooney, Pitt og Bacon på scenen for homoligestilling

I weekenden blev teaterstykket “8”, der omhandler forbuddet mod homoægteskaber i Californien, opført med blandt andet George Clooney, Brad Pitt, Kevin Bacon og Jamie Lee Curtis sammen på scenen. 

Det var en helt unik og stjernespækket optræden i weekenden, da blandt andre George Clooney, Brad Pitt, Chris Colfer, Jane Lynch, Kevin Bacon, Martin Sheen og Jamie Lee Curtis optrådte sammen i stykket “8”, der omhandler det kontroversielle forbud mod homoægteskaber (Proposition 8).

Stykket er skrevet af den oscar-vindende Dustin Lance Black, og omdrejningspunktet er retssagen fra 2010, hvor “the American Federation for Equal Rights” forsøgte at omstøde Proposition 8, loven der juridisk set begrænsede ægteskabet til at være mellem en mand og en kvinde.

Hele stykket, der blev transmitteret live via YouTube, kan ses herunder, men bemærk dog at det først begynder cirka 30 minutter inde i klippet.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

3 Responses to “Clooney, Pitt og Bacon på scenen for homoligestilling”

 1. Jimmy says:

  Brad Pitt og Clooney passer meget sammen. Gad ved om de kæmper for deres rettigheder til at en dag kunne kalde sig ” ÆGT…

 2. Jens says:

  Det er sgu da osse noget pjat, at de ikke kan få lov til at blive viet, bare fordi der findes en kraftfuld lobby af sygelige kristne, som har fået sådan en lov presset igennem.
  Heldigvis kan vi jo blive gift her hvilket jeg havde den glæde at blive for 5 dage siden, med mit hjertes udkårende.

  • homotropolis says:

   Kære Jens

   Her griber vi med det samme muligheden til at ønske dig og dit hjertes udkårne et rigtig stort tillykke 🙂

   Homotropolis Crew

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.