Ban Ki-moon indtager dansegulvet med LGBT-tale

FNs generalsekretær, Ban Ki-moon, talte om LGBT-rettigheder på et møde i FN tidligere på måneden, og nu er talen udkommet i et remix.

FN opfordrer Afrika til at respektere LGBT-rettigheder

Den 7. marts adresserede FNs generalsekretær, Ban Ki-moon, alle verdens nationer i en historisk tale hvor han opfordrede til en global afkriminalisering af homoseksualitet og respekt for LGBT-rettigheder.

Generalsekretærens ord fik flere delegationer til at udvandre fra FN-mødet, hvilket yderligere bekræfter at der er brug for handling overfor de lande der fortsat betragter homoseksualitet, biseksualitet og transkønnethed som noget der skal straffes – i værste fald med døden.

For at hjælpe den skelsættende tale fra Ban Ki-moon ud over rampen og ind i de unges værelser, har den internationale LGBT-organisation Allout.org pustet nyt liv i generalsekretærens ord og udsendt et remix hvor talen peppes op med dansetoner og fotos.

Ifølge Allout.org er homoseksualitet fortsat strafbart i 76 lande – og i 10 af landene risikerer LGBT’er dødsstraf.

Du kan se Ban Ki-moon være lidt yngre med de unge lige herunder.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.