Thailandsk bøssepar leverer verdens længste kys

I går, på Valentine’s Day, skrev to thailandske fyre sig ind i Guinness Rekordbog efter at have kysset uafbrudt i mere end 50 timer.

Thailandsk bøssepar leverer verdens længste kys

I forbindelse med en konkurrence på Valentine’s Day i går i den thailandske ferieby Pattaya, formåede to fyre at kysse hinanden uden afbrydelser i mere end 50 timer

Det kysseglade par, 31-årige Nontawat Jaroegenasornsin og Thanakorn Sittiamthong på 28, pressede læberne mod hinanden i nøjagtigt 50 timer, 25 minutter og et enkelt sekund, og satte dermed ny officiel verdensrekord i længste kys. Parret fik væske gennem et sugerør, og formåede endda at holde toiletpauser undervejs uden at deres læber skiltes.

Syv par deltog i konkurrencen, hvor hovedpræmien var en eksklusiv diamantring og et hotelophold, og vinderparret udtalte efter det rekordlange kys, at de selvfølgelig var rigtig glade for sejren og at tricket ganske enkelt er at støtte hinanden undervejs.

 

Foto: still fra videoen på telegraph.co.uk

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.