Rigtige mænd bliver voldtaget

En ny kampagne i Londons metro sætter fokus på seksuelle overgreb mod mænd.

Rigtige mænd bliver voldtaget

Ifølge tal fra Londons Metropolitan Police, så udsættes en mand for et seksuelt overgreb hver time døgnet rundt i den engelske hovedstad, og samtidig fortæller statistikkerne, at kun 11% af de mandlige ofre efterfølgende anmelder de seksuelle krænkelser.

Organisationen SurvivorsUK, der arbejder med seksuelle overgreb mod mænd i England, vil nu forsøge at sætte større fokus på problemstillingen, og har derfor iværksat en plakatkampagne på Londons undergrunds-stationer under sloganet “Real Men Get Raped and Talking About It Takes Real Strength”.

»Vi har valgt at bruge en rigtig mandesport i vores reklame, for at udfordre forestillingerne om hvilke typer af mænd der bliver voldtaget. Det kan ske for alle, uanset om man er rugbyspiller, bibliotekar, en bankmand i jakkesæt eller et hætteklædt bandemedlem. Og vi håber, at ved at udfordre vores medfødte antagelser om hvem de mandlige ofre er, så kan vi måske også gøre det bare en smule lettere for mænd der udsættes for overgreb at bede om hjælp«, siger Michael May fra SurvivorsUK.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.