Homobryllupper kommer til juni

Kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen lover, at homoseksuelle par kan træde op ad kirkegulvet sammen fra juni måned.

Homobryllupper kommer til juni

I slutningen af 2011 fremsatte ministeren forslaget, der skal give homoseksuelle mulighed for at indgå ægteskab, og selvom høringsprocessen først slutter onsdag, så er det en glad og optimistisk Manu Sareen, der lover homobryllupper fra juni 2012 i en udtalelse til Berlingske Tidende.

Ifølge Kirke- og ligestillingsministeren, så er det noget nær umuligt at forestille sig, at noget kan komme i vejen nu, og han mener derfor også sagtens, at homoseksuelle par, der ønsker at lade sig vie i kirken, kan begynde at bestille tid allerede nu.

Det vil fortsat være op til den enkelte præst at vurdere, om han eller hun ønsker at vie et homoseksuelt par.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

One Response to “Homobryllupper kommer til juni”

  1. Jakob says:

    Godt så !
    Selvfølgelig skal vi have muligheden,og de samme muligheder som hetroer,men vil aligevel syntes det er blasfemi hver gang en homo står i en kirke og lover at være tro .
    Jeg er ikke troende (har min egen) og jo jeg går ind for ligestilling,og ja det koster at blive skildt ,så mon ikke staten bliver glad og mon ikke det kan skabe kontorarbejdspladsen ,ha ha ,men jeg syntes det er en mindre hånd at stå i en kirke og love noget som syntes at være noget de fleste blæser på ,men da det at blive kirkelig viet medføre andre rettigheder er det vel det der skal til 🙂

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.