Twitter-rygte: Cher er død

Falske rygter om den 65-årige superdivas død har den seneste tid spredt sig som en steppebrand på det sociale medie Twitter.

Twitter-rygte: Cher er død

For nylig begyndte rygter pludselig at cirkulere på Twitter om at homoikonet og superstjernen Cher var gået bort. Med hash-tagget #RIPCher begyndte kondolencerne at dukke op i tweets fra hele kloden, og flere berømtheder nåede også at udtrykke deres chok inden det gik op for dem, at det drejede sig om en Twitter hoax, altså en slags bluff, hvor falsk information spreder sig så hurtigt, at dementierne ikke kan følge med.

Cher er død tweets

I mellemtiden er det dog sikkert, at den langbenede diva lever i bedste velgående, og de mange fejlinformerede fans kan derfor tage sørgebindet af igen.

I sidste måned erklærede falske internet-rygter sangeren Bon Jovi for død, hvilket fik Bon Jovi til at uploade et foto af ham selv foran familiens juletræ med et stykke papir i hånden hvor datoen 19. december 2011 stod skrevet sammen med teksten: “Himlen minder overraskende meget om New Jersey”.

Bon Jovi er død

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.