Sexvideo med mandlig Big Brother deltager lækket

En 26-årig kampsportsudøver der skal være med i den kommende sæson af Big Brother i Brasilien, har allerede vist det hele på forhånd. En cybersex video med den velbyggede brasilianer er nemlig blevet lækket på nettet.

Sexvideo med mandlig brasiliansk Big Brother deltager lækket

Under normale omstændigheder, så er det overvågningskameraet i brusekabinen eller soverummet der afslører Big Brother deltagernes mest intime øjeblikke, men for den brasilianske kampsportsudøver Yuri Fernandes er der vist ikke længere noget at skjule.

Op til den ny sæson af Big Brother, har en sexvideo hvor den 26-årige deltager onanerer på webcam nemlig fundet vej ud på nettet, og den umiddelbare dom fra de mange gaybloggere der kommenterer på videoen er, at Yuri Fernandes har mere end én grund til at kunne kalde sig selv “Big Brother”, og det brasilianske reality-show kunne næppe ønske sig en bedre start på den ny sæson.

Videoen, hvor den velskabte og opstemte Fernandes giver sig selv en tiltrængt hjælpende hånd, er ikke i særlig god kvalitet og kategoriseres vist bedst som porno – så er du advaret.

Optagelsen ligger offentligt tilgængelig på denne hjemmeside – bare hvis du nu alligevel skulle have lyst til at tage en naughty smugkigger.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

4 Responses to “Sexvideo med mandlig Big Brother deltager lækket”

 1. Anonym says:

  Er han homo?

  • homotropolis says:

   Kære Anonym

   Det kan på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræftes 🙂

   Rigtig god aften.

   Venlig hilsen

   Homotropolis Crew

   • Anonym says:

    Hvor XQ28 agtigt

    • homotropolis says:

     Kære Anonym.

     Tak for din kritik 🙂

     Vi forsøger at variere vores indhold på Homotropolis, og er selvfølgelig ærgerlige over, at denne lille historie ikke falder i din smag.

     Det er nu heller ikke denne type af artikel vi bringer flest af, men vi valgte at tage denne op, eftersom den i løbet af dagen blev nævnt på rigtig mange internationale gaysites og medier. Vi håber, du finder andet stof hos Homotropolis, som interesserer dig mere.

     Hav en forhåbentlig fortsat dejlig aften.

     Venlig hilsen

     Homotropolis Crew

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.