Lebbeparade i London

Sidst i marts fyldes gaderne i den engelske hovedstad af lesbiske piger, biseksuelle tøser og transkønnede kvinder, når Dyke March London omdanner bymidten til en stor udendørs kvindefest.

Lebbeparade i London

Når Dyke March London løber af stablen den 31. marts, så er det første gang i mere end 20 år, at de lesbiske lader drengene stå på sidelinjen, mens de selv går på gaden for at fejre kærlighed mellem kvinder og skabe mere synlighed omkring de lesbiske, biseksuelle og transkønnede kvinder.

Selvom paraderuten endnu ikke er endeligt på plads, så vil Dyke March London med stor sandsynlighed have Soho Square som startdestination og derfra fortsætte gennem det centrale London.

Arrangørerne bag Dyke March lover, at der både bliver biker-lebber og gode afterparties, men da eventen stadig er under planlægning, foreligger der endnu ikke mere konkrete oplysninger.

Konceptet “Dyke March” kendes fra USA, hvor man afholdte den første landsdækkende lebbeparade i Washington i 1993. I England har man ikke set en parade for lesbiske siden 1980’ernes “Lesbian Strength Marches”, der ligeledes løb af stablen i London.

Overvejer du selv at deltage, eller vil du bare følge med i de seneste opdateringer, så skulle vi hilse at sige, at du er meget velkommen til at melde dig ind i denne Facebook-gruppe.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.