Madonna med cirkus

Den 53-årige superstjerne har nu officielt meddelt, at hun skal optræde i halvlegs-showet ved Super Bowl, og rygterne siger at hun tager Cirque du Soleil med.

Madonna og Super Bowl

Madonna skrev på sin officielle Facebook-side i går, at hun står på scenen når finalen i amerikansk fodbold, Super Bowl, løber af stablen den 5. februar 2012. Ifølge Hollywood Reporter vil den ikoniske verdensstjerne optræde sammen med Cirque du Soleil, og der er dermed lagt op til en farverig og festlig halvleg.

Politiken skrev i går, at 162 millioner amerikanere forventes at følge showet, der transmitteres live til hele verden fra Lucas Oil Stadium i Indianapolis.

Sidste år optrådte Christina Aguilera i det prestigefyldte halvlegs-show, og fik efterfølgende de sociale medier til at koge over da hun glemte et par linjer af den amerikanske nationalsang. Tidligere har også navne som U2, Prince og Paul McCartney sat skub i Super Bowl, og i 2004 var det Janet Jackson, Justin Timberlake og ikke mindst Janet’s ene bryst der stod for underholdningen.

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

One Response to “Madonna med cirkus”

  1. […] Se også artiklen Madonna med cirkus. […]

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.