Cher som du sjældent har set hende

Homotropolis skyder julemåneden igang med tak og et ganske cher-ligt snapshot.

Cher som du sjældent har set hende

Kære bøsse, lebbe, trans, bi, faghag, queer eller gay-groupie!

Hvor begynder man, når man gerne vil sige tak for en fantastisk velkomst i det virtuelle LGBT-univers?

Well….vi har drøftet og diskuteret ivrigt henover glögg-krusene på redaktionen her til aften, og bølgerne gik bragende højt på den fimsede måde, indtil lederlebben slog labben i bordet og insisterede på, at et ordentligt visitkort indeholder noget med metalkæder og nitter. Ikke at det rigtig havde noget med emnet at gøre, men sagen var at vores vildt lækre overgrafiker på 26 netop var trådt ind ad døren, med ét hundrede hullede homotropiske huskekort, der er SÅ klar til at komme ud i verden.

Førerbøssen, den egentlige ejer af den Cher-dukke der med skræmmende selvfølgelighed pryder redaktionens diskussionsbord, klamrede sig med ængstelig mine til sit fallerede firser-ikon, som netop i dag har fået en ny accessoire i form af en maskinstrikket nissehue fra femkronerskassen i Panduro Hobby.

Vores islandske lipstick-lebbe spottede dernæst superskarpt at der på den plastik-spatlede superstjernes ene håndled var plads til prototypen på det færdigsamlede visitkort der blandt andet inkluderer en kinesisk kæde, og mens hun uden nogen form for nænsomhed spædede glögg-gryden op med endnu mere vodka, tog vores unge kamerakid dette fantastiske billede.

Homotropolis har været i luften i 15 dage nu, og vi er jublende glade for den velkomst I har givet os og alle de kommentarer og beskeder vi får fra jer hver dag. Vi er helt sikre på, at vi har gang i noget helt fantastisk – og det betyder alt at I er med os.

I næste uge kommer der december-overraskelser en masse – og de er allesammen til jer.

Tak for opbakningen og jeres interesse – we are here to stay.

Kys

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

2 Responses to “Cher som du sjældent har set hende”

 1. Jesper says:

  “Kære bøsse, lebbe, trans, bi, faghag, queer eller gay-groupie!”

  og

  “Jeg er mest
  Mand
  Kvinde
  Et sted imellem”

  Hvor inkluderende og politiks korrekt kan det blive. Jeg får samme lyst som Joakim B. Olsen når han hører, venstreorienterede omtale fattige.

  Det er latterligt. Hvor mange føler sig som et sted mellem mand og kvinde?
  Hvorfor byde faghags velkomne (hvem kan snuppe dem?)?
  Hvorfor transer på samme sted som bøsser?

  Mærkeligt sammensurium og et forsøg på at være venner med alle. Som bekendt bliver dem, der vil være venner med alle, venner med … ingen.

  Nok ikke et sted, jeg vil besøge fremover.

  • homotropolis says:

   Kære Jesper

   Tak for din kommentar og feedback som vi helt oprigtigt sætter stor pris på.

   Homotropolis forsøger ganske rigtigt at være inkluderende og stræber også mod at være politisk korrekte i vores kommunikationsform. Vi ønsker at virke samlende for LGBT’erne, og respekterer helt og holdent at du måske ikke er enig i den pointe. Transpersoner er en del af vores målgruppe på samme måde som bøsser, lesbiske og biseksuelle er det, og vi dækker relevante historier for alle bogstaverne i LGBT. Det har vi valgt fordi vi mener, at det er relevant at bakke hinanden op og følge aktivt med i hinandens problemstillinger som seksuelle minoriteter. Det er præcis det samme som LGBT Danmark (Landsforeningen) også stræber imod, og vi synes det giver mening. Vi tror på at vi har brug for hinanden og at vi sammen er stærkere end hver for sig. Derfor byder Homotropolis alle velkomne indenfor portene, og vi ønsker at virke samlende fremfor ekskluderende.

   Vi tager til efterretning at du ikke ønsker den model vi har valgt, og synes vi er for inkluderende og politisk korrekte i vores udtryk. Det er dog en linje vi kommer til at fastholde, og vi er da ærgerlige over at du ikke vil besøge os fremover. Men som du selv siger: man kan ikke være venner med alle. Og det er vi helt bekendt med.

   Hav nu en rigtig god dag og weekend.

   Bedste hilsner fra

   Homotropolis Crew

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.