Skal du også snart tjekkes?

STOP AIDS har netop lanceret en ny kampagne der rydder bordet for dine dårlige undskyldninger, og opfordrer dig til at finde tid til næste tjek.

Tid til tjek

Med oprettelsen af CheckPoints i både København, Odense og Århus har STOP AIDS gjort det hurtigere og lettere end nogensinde før at blive testet for hiv. Prøveresultatet ligger klar efter kun 20 minutter, og man slipper derfor for en uges venten med urolige nætter og unødigt tankespind.

Kampagnen “Tid til tjek?” er en venlig påmindelse fra STOP AIDS om at alle mænd der dyrker sex med mænd har brug for at blive tjekket med jævne mellemrum.

»Kort fortalt sætter vi fokus på, at man tilpasser sin testadfærd til sin sexadfærd, og at man regelmæssigt lader sig tjekke for hiv, syfilis og andre sexsygdomme«, siger Terese Werner, som er kommunikationsmedarbejder hos STOP AIDS til Homotropolis.

I forbindelse med kampagnen er der blevet oprettet et særligt site, hvor man blandt andet kan se små tegneserier om alle de undskyldninger vi typisk kommer på, for at udskyde eller undgå den næste test.

»Gennem tegnefilmene forsøger vi – på en humoristisk måde – at præsentere nogen af de ’undskyldninger’ vi ofte støder på som grunde til, at man ikke er blevet testet«, fortæller Terese Werner, og fortsætter:

»Desuden gør vi det lettere og mere tilgængeligt for målgruppen at få ”tid til tjek” gennem vores sms-service, hvor en rådgiver ringer én op, så man er sikker på, at man bliver tjekket for det rigtige på det rigtige tidspunkt og med en regelmæssighed, der passer til sexadfærden«.

Under den aktuelle kampagne har de tre CheckPoint-klinikker ekstraordinært åbent i hele januar.

Tjek ind på “Tid til Tjek” lige her.

Illustration: Jakob Wedendahl

Du er så velkommen til at smide en kommentar eller lave trackback fra dit eget site.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.